گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اعتصاب پزشکان انگلیسی در اوج شیوع بیماری‌های تنفسی

کارآموزان انگلیسی نیز به صف پزشکانی پیوستند که مدت‌هاست در مناقشه مربوط به دستمزدشان با دولت لندن، دست به اعتصاب زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. همزمان با تشدید اعتصاب‌ها پزشکان انگلیسی در اعتراض به عدم افزایش دستمزد، کارآموزان پزشکی نیز از صبح امروز به صف معترضان پیوستند.

 

پزشکان انگلیسی از سوم ژانویه ۲۰۲۴ نیز در اعتصاب‌های ۶ روزه شرکت خواهند کرد. این اعتصاب‌ها در حالی به اوج رسیده است که خدمات بهداشت ملی این کشور به دلیل افزایش فشار ناشی از شیوع بیماری‌های تنفسی فصلی، یکی از مقاطع فشرده و شلوغ خود را تجربه می‌کند.

 

ریشی سوناک، نخست وزیر و همچنین روسای بیمارستان‌های انگلیس، از این اعتصاب‌ها انتقاد کرده‌اند. مقامات ارشد بیمارستانی «اعتصاب طولانی» را «بدترین کابوس خود خوانده‌اند که به واقعیت بدل شده است.»

 

سوناک دیروز (سه‌شنبه) درباره این مساله گفت: از کارآموزان می‌خواهیم تا تاثیر قابل توجه اعتصاب در این مقطع حساس هم برای بخش درمان و برای بیماران، به دقت مورد نظر قرار داده و به مذاکرات برگردند.

 

پس از به بن‌بست رسیدن مذاکرات، اتحادیه پزشکان انگلیس اوایل ماه جاری از شروع اعتصاب‌ها خبر داد. این اتحادیه اعلام کرده است که دولت به کارآموزان شاغل، علاوه بر میانگین ۸.۸ درصدی افزایش حقوق اوایل سال، پیشنهاد افزایش سه درصدی دستمزد را داده اما این پیشنهاد در شده است زیرا به گفته کادر پزشکی، این مبلغ میان پزشکان با رده شغلی مختلف به طور نابرابر توزیع خواهد شد و «برای بسیاری از پزشکان به مثابه کاهش دستمزد است.»

 

سیاست‌های بخش بهداشت و درمان، برای دولت‌های ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی مساله‌ای تفویضی محسوب می‌شود و دولت لندن صرفاً وظیفه نظارت بر انگلیس را عهده‌دار است.

 

کارآموزان پزشکی شاغل در ولز نیز قرار است از ۱۵ ژانویه، دست به اعتصاب ۷۲ ساعته بزنند. در ایرلند شمالی نیز احتمالاً اعتصاب‌های مشابه صورت خواهد گرفت اما همتایان اسکاتلندی آنها با دولت ادینبرگ، به توافقی دست یافته‌اند./ مهر

ارسال نظر